Uitgenodigd voor een boho bruiloft? Zo stel je je outfit samen

Blog Uitgenodigd voor een boho bruiloft? Zo stel je je outfit samen

De boho stijl staat bekend om haar relaxte, maar stijlvolle sfeer. Ook voor een bruiloft is dit een ideaal thema om het ideale feest te geven. Toch is het soms lastig te bepalen wat je aantrekt op een boho-bruiloft. In dit blog geven we je een aantal tips over hoe je de perfecte outfit samenstelt. 

Ga voor bohemian elegance

Een boho bruiloft biedt de gelegenheid om een mix van elegantie en nonchalance te omarmen. Kies voor een lange, vloeiende jurk met bloemenprints of kanten details voor een romantische uitstraling. Maxi-jurken met een relaxte pasvorm zijn een populaire keuze en bieden comfort en stijl.

Speel met texturen en details

Voeg textuur toe aan je outfit met franjes, borduurwerk of kant. Overweeg een vestje met franjes over je jurk of kies voor een jurk met subtiel borduurwerk voor een vleugje boho-charme. Accessoires zoals leren riemen, opvallende kettingen en bloemenkransen kunnen je look versterken.

Kies natuurlijke materialen

Ga voor kleding gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen of zijde. Deze materialen passen perfect bij de boho-stijl en zorgen voor een luchtige en comfortabele outfit, perfect voor een bruiloft in de buitenlucht.

Overweeg de locatie en het weer

Houd rekening met de locatie van de bruiloft en de weersvoorspellingen bij het kiezen van je outfit. Als de bruiloft buiten plaatsvindt, zijn comfortabele schoenen zoals sandalen, sleehakken of enkellaarsjes een goede keuze. Neem ook een lichte sjaal of een jasje mee voor als het 's avonds afkoelt.

Subtiele make-up en losse haarstijlen

Maak je boho-look compleet met subtiele, natuurlijke make-up. Denk aan zachte kleuren voor je lippen en ogen. Laat je haar los vallen in losse golven, creëer vlechten of ga voor een messy bun voor een ontspannen en toch elegante uitstraling.

Geef je persoonlijke touch

Het toevoegen van je eigen stijl aan je outfit is essentieel. Of het nu gaat om een favoriete ketting, een unieke tas of een opvallend paar oorbellen, accessoires kunnen een persoonlijk tintje toevoegen aan je boho-chique ensemble.

Het belang van comfort

Hoewel stijl belangrijk is, is comfort net zo essentieel, vooral tijdens een lange dag vol festiviteiten. Kies kleding waarin je je op je gemak voelt en vrij kunt bewegen. Overweeg bijvoorbeeld een luchtige jumpsuit in plaats van een jurk als dat beter bij je past. Comfortabele schoenen zijn ook een must; denk aan platte sandalen of elegante lage hakken die je dansmoves niet belemmeren. Combineer stijl met gemak en geniet volop van deze bijzondere dag!

Schitter in je prachtige outfit!

Een boho bruiloft biedt de kans om te schitteren in je favoriete boho kleding. De mix van elegantie en relaxte stijl maakt het mogelijk om een unieke look te creëren die past bij deze bijzondere gelegenheid. Met lange, vloeiende jurken, natuurlijke materialen en speelse details zoals franjes en kant, schitter je de hele dag in je prachtige boho outfit. Alvast veel plezier!

Recente berichten