De populairste vakantielanden onder Nederlanders

Blog De populairste vakantielanden onder Nederlanders

Ben je nog opzoek naar een mooie en bijzondere vakantie bestemming? Hier de top 3 vakantie bestemmingen onder Nederlanders

Duitsland

Veel Nederlanders kiezen er steeds vaker voor om naar Duitsland op vakantie te gaan. Dit aangezien het relatief dicht bij is en via de kortste keren ben je er. De meeste Nederlanders kiezen er voor om naar het Duitse Sauerland te gaan, maar de Eifel is ook erg populair. Het grootste deel van de vakantiegangers gaan met hun eigen auto naar Duitsland. Ook met de trein die kant op word steeds populairder. Duitsland heeft veel toeristische hotspots, als het gaat om de Tweede Wereldoorlog. Duitsland heeft ook erg mooie natuurgebieden. Het is het zeker waard om er eens een kijkje te gaan nemen.

Frankrijk

Frankrijk is al jaren een razend populair vakantieland. Binnen een paar uur lijkt het wel alsof je aan de andere kant van de wereld bent. Frankrijk heeft drie verschillende kustgebieden: De Atlantische kust, Het Kanaal en de Mediterrane kust. Normandië is een erg populaire plaats in Frankrijk, met erg veel historie. Hier vond bijvoorbeeld D-Day in de Tweede Wereldoorlog plaats. In Normandië valt erg veel te beleven.

Italië

Italië staat erg bekent om de Romeinse architectuur. Ook het landschap is erg mooi, zo heb je verschillende mooie en grote meren in dit land. Ook is Italië goed bereikbaar met de auto. Ook is de temperatuur Italië is erg gunstig. Je kunt in Italië goed shoppen en een lekker hapje eten, niet te vergeten.

Recente berichten