De top 5 engste horrorfilms

Blog De top 5 engste horrorfilms

Horrorfilms zijn erg populair onder de jongeren. Altijd zoeken naar de engste film die je nog niet hebt gezien. Maar wat is nou echt, echt een hele enge film, waar je je vrienden goed de stuipen mee op het lijf kunt jagen? Dit is de top vijf engste horrorfilms ooit.

1. Sinister

De engste horrorfilm ooit uit onderzoek gebleken is Sinister. Het verhaal gaat over een schrijver die net met zijn gezin een huis heeft gekocht. In het huis ontdekt hij videotapes waarop heftige moorden te zien zijn. De moorden vonden plaats in

het huis waar hij net woont met zijn gezin.

2. Insidious

Op nummer twee staat Insidious. Deze film gaat over een gezin dat verhuisd naar hun nieuwe huis. De oudste zoon raakt in coma, maar waardoor dat weet niemand. Er gebeuren verschillende onverklaarbare gebeurtenissen in het huis, die wijzen op kwaadaardige aanwezigheden in het huis.

3. The Conjouring

Deze film is gebaseerd op de getuigenissen van paranormaal onderzoekers Ed en Loraine Warren. Ook de familie Perron, Andrea hebben hun getuigen afgelegd. De familie Perron kwam net in hun net gekochte huis wonen en al gauw kwamen ze erachter dat iets niet klopte in hun huis.

4. Hereditary

 De grootmoeder van de familie Graham is overleden, maar ze laat nog steeds elke keer haar schaduw zien in het gezin. Haar kleindochter, Charlie lijdt hieronder.

5. Paranormal activity

Aangekomen op nummer vijf staat Paranormal activity. Deze film gaat over een jong stel dat alles voor elkaar heeft, of lijkt dat maar zo? Want op een gegeven moment beginnen er gekke dingen in hun huis te gebeuren. Ze besluiten videocamera’s aan te schaffen. Deze camera’s leggen vast wat er gebeurt is ze aan het slapen zijn. 

Recente berichten