Een hotel boeken voor een paar uur? Ideaal!

Blog Een hotel boeken voor een paar uur? Ideaal!

Hotelkamers staan veel vaker leeg dan je van tevoren misschien zou kunnen bedenken. Veel mensen gebruiken de hotelkamers puur en alleen om te overnachten. Je kunt bij veel hotels al om 15:00 uur inchecken en tot 12:00 uur uitchecken. Toch zijn er in de praktijk heel veel mensen die pas rond middernacht aankomen en de volgende ochtend al voor dag en dauw vertrokken zijn. Dit betekent dat de kamer de rest van de dag helemaal vrijstaat. Hartstikke zonde van de ruimte vind je niet?

Leegstand

Veel hoteleigenaren vinden ook dat de leegstand van de hotelkamers een zonde is. Daarom bieden steeds meer hotels tegenwoordig hun kamers ook alleen overdag aan. Ideaal voor heel veel verschillende redenen. Lijkt het je raar om in een hotel te verblijven zonder er te overnachten? Na het lezen blog sta je waarschijnlijk zelf te trappelen om een daghotel te boeken. Denk maar eens goed na, wanneer is de laatste keer dat jij écht even helemaal de tijd hebt genomen voor jezelf?

Even helemaal zen

Tegenwoordig hebben we allemaal een drukke planning en gaan we maar door en door. Tijd voor jezelf nemen om echt even helemaal tot rust te komen, met jezelf te zijn en stil te staan? Dat is er bijna niet bij. Een daghotel is hiervoor een perfecte uitkomst. Veel hotels hebben prachtige faciliteiten zoals een bos in de buurt, een fijn restaurant, een zwembad of soms zelfs een spa met massages. Door een dagje weg te boeken voor jezelf kun je even helemaal tot rust komen, zonder dat je direct een hele nacht weg hoeft te zijn van je partner of kinderen. Je arriveert ’s ochtends vroeg en je neemt jezelf mee op date. Gaat wandelen in de omgeving, luncht in het restaurant, ontspant de hele middag in de sauna waarna je vervolgens volledig uitgerust en ontspannen terug naar huis rijdt. Ideaal toch?

Kamer boeken is heel eenvoudig

Het vinden van een hotelkamer voor overdag is tegenwoordig heel eenvoudig. Bij Getadayroom vind je een overzicht van alle hotels die kun kamers overdag aanbieden. Zo kun je al een hotel voor paar uur vinden voor superscherpe tarieven. Het aanbod is voor zowel Nederland als België dus je hebt een ruime keuze aan verschillende soorten hotels. Jij kiest waar jij lekker tot rust wil komen.

Recente berichten