Top 10 Netflix series

Blog Top 10 Netflix series

Er staan ongelofelijk veel goede series op Netflix. Zoveel dat je soms niet meer weet welke je nou als eerste moet gaan kijken. Daarom hebben wij de top tien van dit moment op een rijtje gezet. Nu hoef jij je tijd niet meer te verdoen aan het zoeken naar de perfecte serie, maar kun je meteen gaan kijken.

Nummer 10: Riverdale

Op nummer 10 staat Riverdale. Riverdale is een Amerikaanse drama serie die gebaseerd is op de karakters van Archie Comics.

De serie gaat over een groepje vrienden die woonachtig zijn in het fictieve stadje Riverdale. Eerst lijkt Riverdale een rustige, saaie stad. Dit blijkt het tegenovergestelde te zijn na verschillende tragische doden. Archie en zijn vrienden proberen de moorden op te lossen.

Nummer 9: Lucifer

Deze serie gaat over Lucifer. Lucifer is er helemaal klaar mee om in hel de baas te zijn. Hij gaat terug naar de aarde en te genieten van het “mensenleven”. Hij is nu baas over zijn eigen nachtclub genaamd “Lux”. Hij ontmoet Cloe Decker een rechercheur en dit veranderd zijn hele zicht op het leven.

Nummer 8: Downtown Abby

Aangekomen op nummer acht staat ‘Downtown Abby’.

Deze serie speelt zich af in het Downtown Abby. Dit is het landgoed van de graaf en gravin van Grantham.

Nummer 7: Outer Banks

De serie Outer Banks gaat over een groepje jongeren die op vakantie gaan naar de Outer Banks van North Carolina. Op een gegeven moment komt er een orkaan te land en dit maakt een eind aan de zomer op Outer Banks. Er gebeuren door die orkaan verschillende heftige dingen, waardoor de jongeren er toe worden gedwongen leven veranderende beslissingen te nemen.

Nummer 6: Hit & Run

Hit & Run is een serie met tot nu toe nog een seizoen. Het is een spannende serie over een man die de ware toedracht van de dood van zijn vrouw zoekt. Uiteindelijk raakt hij verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen en intriges, dat afspeelt van New York tot Tel Aviv.

Nummer 5: Atypical

Atypical gaat over Sam Gardner, Sam heeft autisme. Zijn therapeut vind dat die een vriendin moet zoeken. Sams moeder vindt dit helemaal geen goed idee. Zijn moeder wordt helemaal gek. Gelukkig heeft Sam zijn vader, zijn zus en zijn therapeut.

Nummer 4: The 100

Op nummer vier staat de serie ‘The 100’. Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kass Morgan.

Het verhaal speelt zich 97 jaar na de nucleaire oorlog af. vierduizend mensen hebben dit overleefd en wonen nu met hun gezin en de rest van de menigte op de “Ark”. Dit is een ruimtestation. Op een gegeven moment moeten ze terug naar de aarde. Dit gaan ze ook zeker doen.

Nummer 3: The Clickbait

Nummer drie is “The Clickbait”. Deze serie gaat over een gekidnapte vader. Zijn vrienden en familie vinden hem een geweldige man. Zijn ontvoerders denken er echter anders over, want ze bestempelen hem als een misbruiker en een vrouwenmoordenaar.

Nummer 2: SAS: Rise of the Black Swan

Een commando reist samen met zijn vriendin uit Londen richting Parijs. De commando komt in actie wanneer een groep kapers de trein onveilig maken.

Nummer 1: Stranger Things

Op de nummer 1 in deze lijst en valt ook zeker niet te missen is Stranger Things.

De serie gaat over de twaalfjarige Will Byers, die op een bijzondere wijze vermist raakt in Hawkins, een klein stadje in Indiana. De moeder van Will kan hier helemaal niet mee omgaan en draait volledig door. De vrienden van Will gaan op zoek naar hem, maar tijdens de tocht op zoek naar hem komen ze een verdwaald meisje met psychokinetische klachten tegen. Haar naam is Eleven of “El”.

Recente berichten